Sanctuary - Génrejtek
A hét idézete

"Shall we begin?"
/Dr. Helen Magnus
 1x01; 4x13/

 
Társoldal

//sanctuaryforall.gportal.hu/portal/sanctuaryforall/image/gallery/1304417398_60.jpg

 
Főmenü
 
Alkotók, rendezők
 
Színészek
 
Szereplők
 
Abnormálisok
 
Helyszínek
 
Szavazás
Mit szólsz a Csillagkapu leállásához?

Nagyon fog hiányozni (234 / 61%)
Kedvenc sorozatom (69 / 18%)
Rossz lesz nélküle (26 / 7%)
Megleszek nélküle (4 / 1%)
Már ideje volt (21 / 5%)
Nem lesz Csillagkapu?! (15 / 4%)
Nem nézem a sorozatot (17 / 4%)

Szavazatok száma: 386

Létrehozás időpontja:
2011-04-25 09:02:19

Szavazás lezárva:
2012-05-28 12:18:49


Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Legújabb felhasználók
 
Zene be/ki
 
Látogatók
Indulás: 2010-09-19
 

látogató van jelen

//sanctuaryforall.gportal.hu/portal/sanctuaryforall/image/gallery/1304946965_57.jpg

Hírek

2012-05-31, 17:16

Megvannak az idei Leo-díjak győztesei! A Sanctuary 18 jelöléséből 4-et be is tudott zsebelni, ezzel a nyertesek élmezőnyébe került!
Legjobb vizuális effektek - Lee Wilson, Sebastien Bergeron, Les Quinn, Matt Belbin, Colin Ebbeson a Chimera c. epizódért
Legjobb produkciós tervezés - Bridget McGuire a Tempus c. epizódért
Legjobb jelmeztervezés - Christina McQuarrie a Tempus c. epizódért
Legjobb női mellékszereplő - Pascale Hutton a Fugue c. epizódért
Egy díjat kapott a Stargate Universe is, a legjobb sminktervezés díját, Rebecca Lee, April Boyes és Ceilidh Dunn az Epilogue c. epizódért. Közben egy ITT látható felmérés szerint a Universe átvette a vezetést a "Melyik sorozatot kellene újraindítani?" szavazáson. Valamint itt és itt egy cikk a Sanctuary elkaszálásáról és egy interjú Tappinggel és Wooddal.
És ÚJ SZAVAZÁS! Szavazzatok a végső évadról, hogyan pontoznátok 1 és 10 között (jobb oldalt, lejjebb)!


2012-05-26, 18:38

Kedves látogatók!
Először is köszönöm mindannyiótoknak, hogy a hosszú várakozás ideje alatt is kitartóan látogattátok az oldalt, és nem adtátok fel. Öt hónap telt már el a 4. évad vége óta, és azóta is vártuk a hírt. És most a hír megjött. És sajnos korántsem örömteli.
A Sanctuary a jelenlegi álláspont szerint a 4. évaddal véget ér. A döntést a Syfy amerikai tv csatorna közölte május 23-án, bár sok más sorozattal ellentétben a valódi elkaszálást most a kanadai Beedie Developement Group nevéhez kötik. A sorozat alkotója, Damian Kindler azt nyilatkozta, minden tőlük telhetőt megtettek Amandával és a stábbal, hogy folytathassák a sorozatot, de a pénz sajnos ismét jobban beszélt. De elárulta, hogy annyira mégsem csalódottak, hiszen az évadzáró epizód bizonyos mértékben lekerekítette a sorozat történetét is, hisz egy új évadban egy teljesen új eseményszálat kellett volna elindítani.

A Sanctuary tehát 4+1 évadot, 59+8 epizódot élhetett, websorozatból népszerű tv-sorozattá kinőve magát, melyet világszerte körülbelül 170 országban vetítettek. A sorozat egyfajta "lavinát" indított el új, néhol merész technikáival, a zöld háttér alkalmazásával és tökéletesítésével, a nagy felbontású RED kamera alkalmazásával és az Emmy-nyertes vizuális effektekkel.
És bár a Menedék kapuja most bezárul a közönség előtt, de a végső mentsvár mindig megmarad, hogy mekkora sikert aratnak majd az ismétlések. Egy kicsit talán ironikus, hogy a sorozatot idén 18 Leo-díjra jelölték, ezzel minden más sorozatot túlszárnyalt.
Köszönöm Nektek, hogy ezalatt a két év alatt kitartottatok az oldal mellett és segítettetek a fejlődésében! Természetesen továbbra is üzemelni fogunk, minden új hír kikerül majd ide is, és persze olvasgathatjátok az eddig felhalmozott (és még mindig bővülő) információkat.
Most tehát egy új korszak következik, Sanctuary nélkül, de ne csüggetjetek, hiszen minden újban van valami jó, úgyhogy készüljünk mindig egy új kalandra, ahogy Helen Magnus szállóigéje nyitotta meg és zárta le a Sanctuary történetét: Shall we begin?


2012-02-27, 19:34

Egy kis frissítés így másfél hónap után:
A SyFy még mindig gonolkodik és számolgat, nem hozták meg a döntést, hogy lesz-e ötödik évad. A leginkább azon törik a fejüket, hogy indítsák-e el a Battlestar Galactica - Blood and Chrome sorozatot, vagy inkább a Sanctuary-t, vagy talán mindkettőt, esetleg egyiket se, hanem legyen még egy kis wrestling (azért reméljük ezen az utolsón nem annyira). A SyFy egyik belső embere azt mondta, 65% esélyt lát az 5. évadra, és ha lesz, valószínűleg az lesz utolsó. Remélhetőleg nem kell már sokat várni, az elkövetkezendő hetekben valószínűleg kihirdeti döntését a Syfy. Az angolul tudóknak ITT egy cikk a témáról. A címtől nem kell megijedni :)


2012-01-12, 19:33

Néhány olvasnivaló, amíg várunk a bejelentésre: A Syfy összeállított egy 10-es listát a Sanctuary legrémisztőbb pillanatairól, ezt ITT olvashatjátok. 
És ITT egy interjú Amanda Tapping-gel, aki a negyedik évaddal és az évadzáróval kapcsolatos élményeiről mesélt. Elmondta többek közt, hogy nagyon élvezte az évadzáró bonyolultságát, hogy soha nem tudhatta a néző, mi jön most, hogy nem áll még készen otthagyni a sorozatot, és mindenképpen szeretne egy ötödik évadot, valamint egy esetleges új évad szereplőgádájára is tett utalásokat. Csak az olvassa el, aki már látta az évadzárót!


2012-01-10, 16:56

CicMax elkészült az utolsó rész feliratával is, így mostmár mindegyiket letölthetitek a feliratok menüből.

Az 5. évadról még mindig nincsenek hírek, egyelőre annyit tudtunk meg Craig Englertől, hogy idegesíti, hogy a rajongók kérdezgetik az új évadról. Úgyhogy továbbra is reménykedünk abban, hogy a Syfy megadja a lehetőséget az eredetileg végső évadnak tervezett 5. évadra.


2012-01-04, 21:37

Megérkeztek az évadzáró epizód nézettségi adatai! Sajnos nem okozott nagyobb örömet, mint az előző évadzáró, 1.288 millióan nézték, 18-49-es korosztályban 0.4-es rating eredménnyel, ami viszont egész jónak számít.

És akkor ahogy ígértem, itt a 4. évad összefoglalója.
Először is az évad újra visszatért a hagyományos 13 epizódos formátumhoz, amelyet azt hiszem, a harmadik évad második felének néhány igen "érdekes" epizódja után megérthetünk. A Syfy visszahelyezte a sorozatot a 3. évad közepén elhagyott péntekre, amelyet ugyan a tv-ben "halálnap"-nak szoktak nevezni, de a Sanctuary egész barátságos eredméneket szokott rajta hozni. A csatorna összesen egy merényletet követett el a sorozat ellen, amikor a egyszer csak közölte, hogy a 9. rész premierje kedden lesz, de aztán meg persze ugyanúgy leadják pénteken is, de a premiert előrébb hozzák egy kicsit, mer' az úgy olyan poén. És akkor a számok:
Átlagnézettség: 1.2617 M (Rating 18-49: 0.4)
Legmagasabb nézettség: 1.505 M (4x10)

Legalacsonyabb nézettség: 955 e (4x09)
Legnagyobb ingadozás: 550 e
Az új évad berendelését megelőző álagnézettségek: 2M, 1.56 M, 1.458 M
Szóval az eredmény nem a legjobb, ami viszont biztató, az a rating eredmény, az csak nagyon kicsit volt magasabb az előzőnél. Úgyhogy szorítson mindenki, hogy a Sanctuary megkaphassa az esélyt az eredetileg végső évadnak tervezett ötödik évadra!


2011-12-31, 10:00

Ismét véget ért egy évad a sorozatból. Ezúton is szeretném megköszönni Nektek, hogy itt követtétek az események alakulását, és segítettek az oldal felépítésében. Remélhetőleg jövő október körül újrakezdődhetnek az izgalmak. Az oldal természetesen addig sem áll le, folyamatosan frissülni fog, úgyhogy ahogy mondani szokták, maradjatok velünk! Hamarosan jön a szokásos évadvégi összefoglalóm a számokkal (ha már matek tagozatra járok), frissülnek az abnormálisok és az érdekességek meg a nézettségi adatok meg minden, és a negyedik évad epizódlistája is teljes most már. Aztán január körül majd megtudjuk a hírt, amire már régóta várunk, hogy a Sanctuary kap-e lehetőséget a folytatásra egy ötödik évadban (az eredeti tervek szerint az ötödik lenne a végső évad). Szóval stay tuned, most jön a legizgalmasabb rész!

És ha addig nem írnék már többet az oldalra, előre is sikerekben gazdak, boldog Új Évet kívánok mindenkinek!


2011-12-17, 09:48

A feliratok menü megfrissült, a 9. részig mindegyikhez letölthetitek a magyar feliratot. A 10. rész fordítása CicMax gondozásában jelenleg 78%-on áll, úgyhogy ez is hamarosan várható.

Tegnap este megérkezett a 11. rész, a 4. évad epizódlistájában már megtudhattok róla új infókat.


2011-12-13, 16:08

Végre eljött az a nap is, amikor jó hírrel szolgálhatok a nézettség tekintetében, ugyanis a pénteki részt ... (wait for it) ... 1.505 millióan nézték! Ilyen értéket legutóbb a harmadik évad 5. részében, azaz 25 résszel ezelőtt sikerült elérni! Úgyhogy ha ezt sikerül tartani, netalántán még növelni is, akkor egyre közelebb kerülünk az 5. évad lehetőségéhez. Az egyelőre 8.0-s imdb értékelés biztató jel arra, hogy a következő epizódra remélhetőleg nem esik nagyon, esetleg hátha emelkedik a nézettség. Még régebbi infó, hogy a 9. rész pénteki ismétlését 699 ezren nézték, ami ismétléshez képest egész jó.


2011-12-01, 20:25

Nos, itt az újabb frissítés ideje. Múlt pénteken láthattuk a musical epizódot, ami a többi sorozat ilyen stílusú részéhez hasonlóan nem lett túl népszerű, 1.1 milliós nézőszámot és 6.2-es értékelést kapott. Aztán jött a sci-fi védőszentje, a szájfáj channel újabb "különös " lépése. Egyszer csak közölték, hogy a következő rész premierje kedden lesz, de aztán ugyanúgy leadják pénteken is, és aztán ugyanúgy megy tovább péntekenként. Na ennek a a magyarázatára igen kíváncsi lennék. Ez már úgy enyhén szólva pofátlanság, mondjuk úgy, és a szándékos premier nézőszám-csökkentésen kívül mást én nem nagyon tudok belelátni, de szóljon, aki tud valami értelmes indokot mondani rá. Mindenesetre a várt hatás meglett, a keddi premiert 955 ezer amerikai nézte, a 0.4-es rating valamit javít a helyzeten. Innentől kezdve tehát elvileg ugyanúgy pénteken lesz a Sanctuary, bár ki tudja, mit tartogat még a tarsolyában a Syfy...


2011-11-22, 16:34

Na akkor az utóbbi hetekről:
Szóval az 5-6-7. részek jelentek meg. Először Tesla jött egy újabb érdekes találmányával és nem várt mellékhatásával, erre 1.258 millióan voltak kíváncsiak. Aztán két idegesítő lény kért segítséget Magnuséktól, miközben Will újragondolta addigi életét, ezt talán az előző rész sikere miatt már 1.319 millióan követték. Végül pedig jött a rejetélyes módon bajba került csapat a tengeren, amit talán a repülő izék idegtépése miatt 1.203 millióan néztek, de bíztató jel, hogy az IMDb-n 8.7-es értékelés kapott. Személy szerint én ezt a hangulatot hiányoltam már régóta a sorozatból. Aztán pénteken meg jön, amit ki kétkedve, ki örömmel, de már régóta vár, az a bizonyos musical epizód. Mivel a pénteki rész elég ütős lett, remélhetőleg magasabb nézettsége lesz, és reméljük, nem olyan lesz a minősége, hogy megint eljátszák és megint leessen. Addig is egy kis ízelítő a részből:


2011-11-04, 09:35

Ismét ideje megtörni a hírtelenséget. Először is: október 31 - november 1-jén
1 ÉVES LETT AZ OLDAL!
Ezúton is szeretném megköszönni minden régi és új, kitartó és alkalmi látogatónak, hogy itt követi a sorozat alakulását, nélkületek nem lenne sok értelme! Ehhez kapcsolódóan szintén jó hír, hogy remélhetőleg 1-2 napon belül átlépjük a 10.000-es látogatottságot, ezt is köszönöm Nektek!
Aztán a sorozattal kapcsolatban: Megjelent a 4. epizód múlt pénteken, természetesen a baseball-al egy időben, így sikerült megütni az 1.201 milliós nézettséget. Bár érdekes módon a nézettség már a 3. évad óta általában felváltva 1.5 M aztán meg 1.2 M körüli. Felirat elérhető a Feilratok menüben. Helen Magnus egy érdekes szerelmi titkát ismerhettük meg. Ma este pedig megjön a Resistance, Nikola Tesla újabb elmebeteg kísérleteivel. A nézettségi adatokat is meg tudjátok már nézni az Érdeksségek menüben. A 4. évad epizódlistája már teljes, és a vetítési időpontok is kiderültek. Ezzel kapcsolatban érdemes rápillantani az évadzáró időpontjaira. Elég érdekes választás, nem vagyok biztos benne, hogy Karácsony és Szilveszter előtt kiugróan sokan néznék, de azért reméljük, hogy a készülődés közben a syfy-ra kapcsolnak majd a nézők. Az 5. évad szempontjából továbbra is a vagy lesz, vagy nem lesz sávjában táncolunk. Nagyjából ennyi, köszönöm a figyelmet!


2011-10-25, 16:48

Na, itt az ideje, hogy megtörjem a hírtelenséget. Elnézést a látogatóktól, az érettségi nem nagyon engedett. Amik történtek mostanában: megjelent a 2. epizód 14-én, a nézettségének annyira nem örültünk, mert emelkedés helyett 1.323 millióra esett. Az epizód egy meglepő fordulatot is hozott az egyik karakter életében. Aztán megjött a 3. rész 21-én, ennek remélem jó az ismertetője, mert még nem láttam. Ennek a nézettségének már örültünk, mivel sikerült végre feltornázni 1.466 millióra, aminek a közelében legutóbb a 3x10 volt 1.474 millióval. Ha ez átlagosan megmarad, akkor valószínűsíthető egy 5. évad. 4x02 és 4x03 felirat elkészült, a feliratok menüben elérhetők. Nagyjából ennyi, további jó nézelődést az oldalon!


2011-10-14, 15:19

A negyedik évad epizódlistája megfrissült, az új epizódba is találhattok egy kis 'betekintőt'. Valamint ITT láthattok egy érdekesnek ígérkező spoilert az évadból. :)


2011-10-12, 14:22

Megérkezett a premierre vonatkozó nézettségi adat, ami a kicsit sárga, kicsit savanyú 1,380 milliós szám lett. A 3x11 értékét legalább sikerült túlszárnyalni, de a 3x01 1,787 milliósát nem igazán közelítette meg. Ha sikerül legalább ezt a szintet megtartani és még néha 1-200 ezret emelni, és semmiképpen nem esni, akkor azért van remény ötödik évadra is (bár soha nem tudhatjuk, hogy a Syfy mit akar...).


2011-10-09, 13:12

Elindult az új évad!

Magyar és angol felirat elérhető a feliratok menüben!


2011-10-07, 15:16

...0!

Ma este vadonatúj epizódokkal folytatódik a sorozat!
Néhány új infót már most megtudhattok a 4. évad menüpontban!


2011-10-06, 21:55


1...

és egy más téma: emlékezzünk az aradi vértanúkra! http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/aradi-vertanuk
és Steve Jobsra! http://index.hu/tech/2011/10/06/meghalt_steve_jobs/


2011-10-05, 21:12

2...


2011-10-04, 19:37

3...


2011-10-03, 20:04

A modern technikával lépést tartva megszületett az oldal facebook-oldala, lájkoljatok!

https://www.facebook.com/pages/Sanctuary-for-All/218015268261262


2011-10-03, 19:30

A visszaszámlálás folytatódik, már csak 4 nap az új évadig!
Közben kiadtak egy új trailert eddig még nem látott jelenetekkel:


2011-10-02, 10:11

Már csak 5 nap a premierig!


2011-09-16, 15:46

Bár a hír kicsit késve érkezik, de azért leírom, hogy szeptember 13-án Amerikában megjelent a 3. évad DVD- és Blu-Ray-lemezen! Közben néhány új infó is kiderült a 4. évad epizódjaval kapcsolatban! Még 3 hét a legújabb epizódig!


2011-09-04, 19:02

Öt éve hunyt el Steve Irwin, a Krokodilvadász. A népszerű zoológus 2006 szeptember 4-én forgatott az ausztáliai Nagy Korallzátonynál, amikor egy tüskés rája szíven találta, és az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Műsorát több százmillióan nézték világszerte, halálakor több világsztár is részvétét nyilvánította. Felesége, Terri, és gyermekei, Bindy és Bob próbálják folytatni örökségét. Steve Irwin 44 évet élt.


2011-08-24, 11:39

Megérkezett a 4. évad premier időpontja!!!

A sorozat vadonatúj epizódokkal folytatódik 2011. október 7-én, pénteken, amerikai idő szerint este 10/9 órakor, azaz nálunk hajnal 4/5 órakor! Reméljük, a péntek ismét jó eredményeket hozhat a sorozat nézettségében, és remélhetőleg nem pakolásszák át utólag...
És még egy jó hír: a Sanctuary világszerte egyre sikeresebbé válik, megrendelte többek között Olaszország, Oroszország, Korea, Vietnám és gyakorlatilag egész Európa!


2011-08-14, 11:24

Amanda Tapping és Robin Dunne különleges bejelentést tett a 2011-es San Diego-i Comic Con találkozón, amelyet az alábbi videóban láthattok:

Ha jól értem, akkor a fordítás nagyjából: "A Sanctuary ezen évadjában lesz egy musical, imádni fogjátok!"


2011-08-11, 10:37

Új szavazás!
Szavazzatok, melyik volt eddig szerintetek a legjobb évad! (jobb oldal, a chat fölött)


2011-08-10, 19:16

Új információk jelentek meg a 4. évadról!


2011-07-06, 12:53

Újdonságok az epizódlistákban!
Az 1x01-02, 1x12-13, 2x01-02 és 2x12-13 eddig összevonva leírt duplarészek kettéváltak, így még több infót megtudhattok, valamint sok apró javítás is történt mindhárom évadnál. Ezen kívül folyamatosan készülnek a részletes epizódismertetők, néhány résznél már elérhetitek!


2011-07-04, 09:53

Új zenék tölthetők le itt és új érdekességek olvashatók itt, valamint a legújabb DVD-borítók itt!


2011-06-28, 12:23

Néhány infó a negyedik évadról:

Az évad már biztosan 13 epizódos lesz. Tapping ezt örömmel kommentálta, ugyanis elmondása szerint 5 hét alatt nagyon nehéz volt megcsinálni a 20 részt, és ha még egyszer így lenne, biztosan elmegyógyintézetbe kerülnének. Ezt a nehézséget azt hiszem leginkább a 13-15. résznél érezhettük.
Az első rész címe Tempus lesz, a negyediké Monsoon (Monszun), az ötödiké pedig Resistance (Ellenállás).
A második részt Amanda Tapping, a hatodik részt pedig Robin Dunne fogja rendezni.
Az eseményvonallal kapcsolatban Tapping elárulta, hogy a Hollow Earth-történet folytatódni fog, valamint Magnust megtalálja egy szerelem is. Valószínűleg az előző évadokhoz kapcsolódó átívelések is lesznek a történetben.
Remélhetőleg a nézettség is rendben lesz, bár vannak, akiknek nem tetszett meg a föld alatti város eseményszála és emiatt hagyták ott a sorozatot, és van, aki még 2 év elteltével is fanatikusan visszaköveteli Ashley-t. Bár valószínűleg annyira sokan nincsenek az utóbbiak, ha az évadzáró már majdnem elérte az 1,3 milliós nézettséget.


2011-06-27, 09:41

Valaki megírta a feliratot a 20. részhez, úgyhogy én inkább nem szenvedek vele tovább. Nem a legtökéletesebb, de szerintem érthető lesz vele, feltöltöttem a feliratokhoz. Közben CicMax elkészült a 18. résszel, még darkspell is átfutja, és ők is hamarosan utolérik magukat. Az AXN Sci-Fi-on pedig tegnap este volt a 17. rész, így hamarosan szinkronnal is végignézhető lesz az évad.


2011-06-23, 17:13

Túlléptük az 5000-es látogatottságot! Köszönet Mindenkinek!


2011-06-22, 13:20

A harmadik évad számokban:

Átlagnézettség: 1.2274 Millió
1-10. rész átlaga: 1.4575 Millió
11-20. rész átlaga: 997 ezer
Legmagasabb nézettség: 3x01 - 1.787 M
Legalacsonyabb nézettség: 3x17 - 656 e
Legnagyobb ingadozás: 1.131 M (!Az átlag 92%-a!)

Régebbi hírek>>

 
A hét képe


Egy új kaland kezdete -
amit mi már sajnos nem láthatunk

 
 
Érdekességek
 
Feliratok
 
Letöltések
 
Szavazás
Hány pontra értékelnéd a 4. évadot?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

//sanctuaryforall.gportal.hu/portal/sanctuaryforall/image/gallery/1304946965_57.jpg


Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben